Pavol Habera vníma tento ročník SuperStar veľmi nádejne

NETKY.SK • 25 August 2015, 15:59 • 2 min
Pavol Habera vníma tento ročník SuperStar veľmi nádejne

BRATISLAVA - Slovenský spevák Pavol Habera sa domnieva, že tohtoročná finálová desiatka Česko Slovenskej SuperStar bude veľmi silná.

slovakia

left justify in out

„Mám pocit, že by mohla byť finálová desiatka tento rok fakt veľmi pestrá a veľmi dobrá. Taký intenzívny pocit, ako mám pri tejto partii, ktorú tam máme teraz, som nemal už asi dva roky,“ priznal 53-ročný rodák z Brezna v rozhovore pre agentúru SITA. „Máme tam napríklad hneď štyroch chalanov, ktorí môžu totálne vystreliť,“ prezradil s nadšením.


Nový prírastok do porotcovskej rodiny, speváčku Kláru Vytiskovú, hodnotí Habera veľmi pozitívne. „Klára je trošku taký človek z polomarsu, ale veľmi sa vyzná do vecí a je zábavná, je zvláštna a taká, že by som nečakal, že tam bude raz taký týpek, ako je ona. Treba jej prísť na chuť. Myslím, že ľudia si na ňu budú trochu zvykať, možno si budú hovoriť, že je trošku nevýrazná, ale je skutočne skvelá a dokonca si myslím, že sa v tej polohe porotkyne celkom našla. Možnože to bude robiť do konca života,“ zasmial sa obávaný porotca.


S rolou kata sa spevák podľa vlastných slov nestotožňuje. „Ja mám pocit, že som nikomu neublížil, že som pustil snáď každého, kto za to stál a že sme hľadali ľudí zodpovedne a o to ide. Režisér je to ale schopný zostrihať tak, že budem zas vyzerať ako najväčší zostreľovač,“ poznamenal Habera, ktorý sa popri nakrúcaní SuperStar pomaly pripravuje i na budúcoročné turné.


„Už sa s Teamom na pripravujeme a strašne sa na to tešíme, lebo je to vždy dobré. Budeme hrať pätnásť koncertov, desať v Čechách a päť na Slovensku,“ prezradil spevák. „Vychádza nám teraz do médií aj jedna novinka, volá sa Viem, čo cítiš, je to taká pokojná vec, taký nový Team po siedmich rokoch, je to také typické teamovské,“ uviedol Habera. K pesničke plánujú s kapelou čoskoro nakrútiť aj videoklip. „Chceme k tomu spraviť aj klip, pracujeme na tom s jednou agentúrou, dodali mi zatiaľ štyri nápady, takže uvidíme,“ dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona