Pavol Habera a Team odohrajú koncertné turné so špeciálnou scénou

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 19:48 • 2 min
Pavol Habera a Team odohrajú koncertné turné so špeciálnou scénou

BRATISLAVA - Už o necelé štyri týždne sa slovenská hudobná legenda Pavol Habera s kapelou predstaví na vystúpeniach v rámci turné Habera & Team "33" Tour 2016, aby po niekoľkých rokoch opäť priniesol pre svojich fanúšikov koncertnú šnúru.

slovakia

left justify in out

A práve preto, že jeho koncertov je ako šafranu, dáva si na nich vždy veľmi záležať. Na májovom turné vystúpi na špeciálnej scéne a s hudobným hosťom.

 

Miláčik žien a najznámejší porotcovský kat zo speváckych súťaží odštartuje svoje turné už prvý májový deň v Prievidzi a celkovo sa predstaví v piatich slovenských mestách, pričom v Bratislave pre veľký záujem musel pridať ešte jeden koncert. Jeho fanúšikovia sa majú na čo tešiť a Habera s kapelou sa na svoje koncerty stopercentne pripravili.

 

"Celá scéna, technika a vybavenie sú špeciálne. Spĺňajú akékoľvek svetové parametre. Nebudú chýbať obrovské obrazovky a výborné svetlá sú pre našu skupinu už niekoľko rokov úplnou samozrejmosťou," prezradil Habera, ktorý si na koncerty prichystal aj prekvapenie v podobe hudobného hosťa. Tým bude talentovaný spevák Peter Aristone so svojou skupinou. Ten v minulosti spolupracoval aj s členkou Spice Girls Mel C.

 

V rámci turné odznejú pesničky, ktoré budú prierezom tvorby Pavla Haberu a skupiny Team. "Keďže tie naše kariéry sú vlastne dve, tak ako vždy máme problém vybrať pesničky, ktoré budeme hrať. Ale mám taký pocit, že to, čo naši fanúšikovia čakajú, to aj dostanú. Bude to zase super koncert, kde najpodstatnejšiu úlohu hrajú práve naše pesničky," dodal Habera.

 

Slovenskú časť turné začína Habera & Team koncertom 1. mája v Prievidzi, ďalšími mestami budú Košice (4.5.), Poprad (6.5.), 11. a 12. mája Bratislava a 16. mája Martin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies