Pavol Frešo skončil v čele strany

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 16:04 • 2 min
Pavol Frešo skončil v čele strany

BRATISLAVA - Členovia SDKÚ-DS zvolili na dnešnom kongrese strany nových členov vedenia. Ako agentúru SITA informovala asistentka ústrednej kancelárie strany Nikola Štrbáková, doterajšiemu predsedovi strany Pavlovi Frešovi dnešným dňom uplynulo funkčné obdobie, pričom o žiadnu ďalšiu funkciu v strane sa neuchádzal.

slovakia

left justify in out

Nového kandidáta na predsedu by strana mala vybrať ešte v tomto roku.


Stranícki delegáti dnes zároveň schválili zmeny stanov, ktoré vytvárajú nový formát zloženia najužšieho vedenia. Novinkou je napríklad funkcia prvého podpredsedu, do ktorej bol zvolený ekonóm a podnikateľ Milan Roman.

 

"Kongres rozhodol o zvolení nového vedenia, ktoré má mandát zabezpečiť personálny a finančný audit SDKÚ-DS a vyrovnanie starých záväzkov. Nové vedenie strany má ambíciu na ďalšom kongrese, ktorý sa uskutoční ešte v tomto roku, predstaviť kandidáta na nového predsedu SDKÚ-DS a programový rámec," povedal Roman.


Ďalšími členmi vedenia strany sa stali Matej Žiliak a Bystrík Žák. Za členov revíznej komisie boli zvolení Lukáš Tisoň, Ján Spevár, Tibor Maťaš, Anton Kupšo a Martin Zaťovič.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies