Pavol Farkaš podpísal ročnú zmluvu s AEL Larissa

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 18:32 • 2 min
Pavol Farkaš podpísal ročnú zmluvu s AEL Larissa

BRATISLAVA - Slovenský futbalový obranca Pavol Farkaš podpísal ročnú zmluvu s rovnako dlhou opciou s nováčikom najvyššej gréckej ligy AEL Larissa. Vo štvrtok o tom informoval portál ŠPORT.sk s odvolaním sa na slová Michala Holeščáka z agentúry HMP-Sport Managment, ktorý Pavla Farkaša zastupoval.

slovakia

left justify in out

Farkaš naposledy pôsobil v tíme Škoda Xanthi, takže grécku ligu dôverne pozná. "V Xanthi som toho síce veľa nenahral. Vlani sme tu hrali pohárový duel a už vtedy som si povedal, že majú nádherný štadión. Výborné majú aj zázemie, takže na moje nové pôsobisko sa veľmi teším. Dúfam, že spokojnosť bude obojstranná," uviedol pre ŠPORT.sk po podpise kontraktu 31-ročný Farkaš, ktorý odohral posledný súťažný duel ešte v decembri minulého roku.

 

"Do štartu ligovej sezóny ostáva zhruba päť týždňov, takže času je pomerne dosť. Verím, že dovtedy sa zžijem s mužstvom a dobre sa pripravím. O chvíľu cestujem za mužstvom na sústredenie do hôr a tam sa stretnem s trénerom a celým realizačným tímom. Som si však vedomý toho, že sa bude odo mňa očakávať viac, ako od mladých. Mám už v kariére niečo odohrané a navyše budem legionár. Je to normálne. Verím, že naplním očakávania," dodal bývalý hráč Nitry, Petržalky, rumunského Vaslui, talianskych tímov Chievo a Ternana, azerbajdžanskej Gabaly a Škoda Xanthi, ktorý bol nedávno na skúške v poľskom Ruchu Chorzów.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies