Pavľučenkovovú bude na súboj so SR pripravovať Hingisová

NETKY.SK • 15 Apríl 2013, 14:16 • 2 min
Pavľučenkovovú bude na súboj so SR pripravovať Hingisová

MOSKVA - Ruskú tenistku Anastasiu Pavľučenkovovú bude na víkendové semifinále Pohára federácie proti Slovensku pripravovať bývalá svetová jednotka Martina Hingisová. Košická rodáčka so švajčiarskym pasom sa stala novou trénerkou svetovej devätnástky.

slovakia

left justify in out

Dohoda medzi Pavľučenkovou a Hingisovou znie zatiaľ na najbližšiu antukovú časť sezóny. Päťnásobná víťazka grandslamových turnajov pricestuje v pondelok do Moskvy, aby Ruske pomohla v príprave. Informuje o tom denník Sport-Express. Súboj Rusko - Slovensko sa v Pohári federácie hrá v komplexe Krylatské v Moskve 20. a 21. apríla.

Pavľučenkovová sa nedávno rozišla s koučom Géraldom Brémondom. "Dá sa povedať, že Brémond ma opustil po turnaji v Miami. Pre mňa to bolo veľmi nečakané. Vôbec som čosi také nepredpokladala, pretože sme takúto možnosť nikdy nerozoberali. Naopak, stanovovali sme si plány a program turnajov, debatovali o receptoch na výkonnostný progres. Jednoducho, zaoberali sme sa vecami, ktoré sú pre trénera a tenistku bežné. Bolo to teda nepríjemné prekvapenie," povedala 21-ročná moskovská rodáčka Pavľučenkovová, ktorá patrí pod krídla parížskej Akadémie Patricka Mouratogloua takisto ako Američanka Serena Williamsová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies