Pavlík kapitánom Senice v novej sezóne: Pásku si vážim

NETKY.SK • 13 Júl 2015, 12:28 • 2 min
Pavlík kapitánom Senice v novej sezóne: Pásku si vážim

SENICA - Novým kapitánom slovenského futbalového fortunaligistu FK Senica bude v novej sezóne 2015/2016 český stopér Petr Pavlík. Pred sobotnou generálkou na ligu, v ktorej Senica zdolala 1. FC Slovácko 1:0, si ho jednohlasne zvolila kabína. Informoval oficiálny web Záhorákov.

slovakia

left justify in out

V minulých sezónach tento post zastávali najmä Tomáš Kóňa a Juraj Piroska. Obaja už ale obliekajú dres Spartaka Myjava, preto v Senici museli na papieriky, ktoré hráčom rozdal tréner Eduard Pagáč, písať iné mená pre kapitána a jeho dvoch zástupcov. Suverénnym víťazom ankety sa stal Petr Pavlík a podobne ako v posledných zápasoch predchádzajúcej sezóny si navlečie kapitánsku pásku aj v nadchádzajúcej sezóne.

 

"Chalani mi preukázali veľkú dôveru a ja sa ich pokúsim nesklamať. S Honzom Kalabiškom sme sa bavili, že by som mal povedať nejakú ďakovnú reč. Pásku na ruke si veľmi vážim, rešpektujem ju a budem robiť všetko pre to, aby som chalanov v kabíne nesklamal," povedal nový kapitán pre klubový web.

 

O tom, že bude tým správnym kapitánom, sú presvedčení takmer všetci jeho spoluhráči. Na prvé miesto ho zaradilo až 19 z nich. Lídrom omladeného tímu bol prvýkrát v generálke na Fortuna ligu, v ktorej Záhoráci zdolali 1. FC Slovácko. "Som rád, že sme zvíťazili a naladili sme sa na ligu. Čo ma osobne veľmi teší, že sme nedostali gól. Verím, že dobre vstúpime do ligy, že zachytíme najmä úvod, to je dosť dôležité," dodal Pavlík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies