Pavel Trávníček plánuje štvrtú svadbu

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 14:49 • 2 min
Pavel Trávníček plánuje štvrtú svadbu

PRAHA - Český herec Pavel Trávníček si plánuje vziať za manželku Moniku Fialkovú, s ktorou tvorí pár jedenásť rokov. Radostnú správu potvrdila pre český denník Aha! budúca nevesta.

slovakia

left justify in out

"Chystáme svadbu. Povedali sme si, že keď plánujeme rodinu, tak by stálo zato vziať sa. Bude to počas prázdnin," uviedla 29-ročná herečka a speváčka, ktorá začiatkom roka prišla v piatom mesiaci tehotenstva o dieťa. Dvojica, ktorá sa nedávno vrátila z dovolenky v Benátkach, bude mať na svadbe aj koč s koňmi, za svedkov im pôjdu priatelia. "Pavel to má za sebou, ale ja si chcem svadbu užiť so všetkým, čo k nej patrí," dodala Fialková.

 

Šesťdesiatštyriročný Pavel Trávníček bol v minulosti ženatý so Simonou Stašovou, Evou Štefkovou a Luciou Vrbovou. Jeho najznámejšou postavou je princ v legendárnej rozprávke Tri oriešky pre Popolušku (1973). Zahral si aj vo filmoch Tretí princ (1982), Kukačka v temném lese (1984), O štěstí a kráse (1986), Kouzelnice od křídového potoka (1988) a mnohých ďalších. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies