Pavel Callta sa v ďalšej tvorbe inšpiruje láskou a vzťahmi

NETKY.SK • 9 Apríl 2016, 10:06 • 2 min
Pavel Callta sa v ďalšej tvorbe inšpiruje láskou a vzťahmi

PRAHA - Český spevák a hudobník Pavel Callta by sa po svojom debutovom albume Momenty chcel vraj v ďalšej tvorbe zamerať na hlbšie témy ako láska, vzťahy či dokonca rozchody.

slovakia

left justify in out

„Chcem ísť teraz textársky viac do hĺbky, tak to cítim. Rastiem a vnímam, ako sa mením. Ja som vodnár a ascendent mám v raku, čo je také pokojnejšie znamenie a aj ja sám čím ďalej, tým viac cítim, ako sa upokojujem, v poslednom čase som taký emotívnejší a melancholickejší. Asi je to tým, že dospievam,“ poznamenal v rozhovore pre agentúru SITA.


K zjavnej zmene ho inšpirovala i akási predstava ideálnej ženy, ktorú však ešte v reálnom živote nespoznal. „Láka ma teraz spievať napríklad o predstave ideálneho vzťahu, o tom, čo si myslím, aké to asi je, no ešte som to tak úplne nezažil,“ povedal mladý interpret.


Vo vzťahu so ženou je preňho podľa vlastných slov najdôležitejšie, aby sa so svojou vyvolenou mal stále o čom rozprávať. „Zároveň by mala byť taká zádumčivá, mala by sa rada zamýšľať nad vecami a malo by ju kadečo zaujímať. A mám rád ambiciózne baby. Nie také dominantné, ktoré idú len za tým svojím cieľom a nevidia nič iné, ale také, čo si robia na nejakom svojom projekte a nelipnú len na mne. Nemám rád, keď baby na mne visia a čakajú, kým im urobím nejaký program. Páčia sa mi samostatné dievčatá, ktoré to, že sú s niekým vo vzťahu, berú ako taký bonus, ako pridanú hodnotu do života,“ dodal 27–ročný rodák z České Lípy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies