Pavel Bure: Domáce prostredie má plusy aj mínusy

NETKY.SK • 10 Február 2014, 13:45 • 2 min
Pavel Bure: Domáce prostredie má plusy aj mínusy

SOČI - Bývalý ruský hokejový reprezentant Pavel Bure upozornil, že domáce prostredie na zimných olympijských hrách v Soči prináša reprezentantom "zbornej" plusy aj mínusy.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, na hráčov je utváraný veľký tlak. Sám však viem, ako sa hráč cíti, keď ho ženie dopredu plné hľadisko. Pre každého hokejistu pôjde o výnimočný zážitok," uviedol v pre sports.ru v súčasnosti 42-ročný moskovský rodák (nar. 31. marca 1971), ktorý s Ruskom vybojoval striebornú olympijskú medailu v Nagane 1998 a bronzovú v Salt Lake City 2002. Člen Siene slávy IIHF odohral v NHL za Vancouver, Floridu a New York Rangers 702 stretnutí v základnej časti, v ktorých nastrieľal 437 gólov a pridal 342 asistencií. Za nevídanú akceleráciu a rýchlosť, ktorú ako krídelník vedel vyvinúť, si vyslúžil prezývku "ruská raketa". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies