Pauschek podpísal zmluvu so Spartou na štyri roky

NETKY.SK • 25 Jún 2013, 15:51 • 2 min
Pauschek podpísal zmluvu so Spartou na štyri roky

PRAHA - Slovenský futbalový reprezentant Lukáš Pauschek v pondelok podpísal zmluvu na štyri roky s úradujúcim českým vicemajstrom Spartou Praha. Informuje o tom oficiálna internetová stránka "rudých" s dôvetkom, že 20-ročný pravý obranca sa zapojí do tréningového procesu so svojím novým zamestnávateľom v stredu.

slovakia

left justify in out

"Lukáš je perspektívny hráč, o ktorého sme mali dlhodobý záujem. Sme radi, že rokovania vyústili do úspešného konca," povedal pre klubový web Sparty člen predstavenstva Pražanov Jakub Otava.

Lukáš Pauschek má na konte štyri štarty za seniorský výber Slovenska, ale stále reprezentuje domovinu aj v kategórii do 21 rokov. Je odchovanec Slovana Bratislava, v ktorom strávil doterajšiu krátku profesionálnu kariéru. "Neodchádza sa mi ľahko. V Slovane som hral odmalička. Prežil som tu veľa krásnych momentov a klub mi prirástol k srdcu. Z hľadiska mojej ďalšej kariéry si však myslím, že tento krok mi pomôže. Preto som sa po zvážení všetkých okolností rozhodol pre prestup do Sparty. Ďakujem majiteľovi a vedeniu Slovana, že s mojím rozhodnutím súhlasili a uvoľnili ma. Slovanistom budem držať palce a verím, že so všetkými priateľmi, ktorých tu mám, sa budem čo najčastejšie stretávať aj v budúcnosti," uviedol pre oficiálnu stránku "belasých" bratislavský rodák.

Sparta Praha obsadila v minulej sezóne Gambrinus ligy druhé miesto o dva body za majstrovskou Viktoriou Plzeň. Pauschek získal so Slovanom Bratislava v ročníku 2012/2013 double za ligový primát a triumf v národnom pohári. Zverenci Vítězslava Lavičku sa stretnú v 2. predkole Európskej ligy UEFA 2013/2014 s hráčmi švédskeho tímu BK Häcken.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies