Pauschek podpísal s Mladou Boleslavou zmluvu na 3,5 roka

NETKY.SK • 18 December 2015, 16:08 • 2 min
Pauschek podpísal s Mladou Boleslavou zmluvu na 3,5 roka

BRATISLAVA - Slovenský futbalový obranca Lukáš Pauschek je už aj oficiálne hráčom FK Mladá Boleslav. Doterajší hráč Sparty Praha a člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie podpísal v novom klube zmluvu tri a pol roka.

slovakia

left justify in out

Pauschek naposledy hosťoval v pražskom Bohemianse 1905. Tam sa jeho výkonmi dostal medzi najlepších hráčov jesene a fanúšikovia ho zvolili do ideálnej jedenástky českej Synot ligy. "Veľmi sa z toho teším. Som rád, že prišla takáto ponuka. Vnímam to pozitívne ako ďalší krok dopredu. Chcel by som sa poďakovať aj Bohemke, ktorá mi pomohla postaviť sa opäť futbalovo na nohy. Na svoje pôsobenie na štadióne Dolíček budem spomínať iba v dobrom. Určite chcem mužstvu pomôcť hrať o najvyššie priečky a pokiaľ sa bude dať, tak by som sa s nimi rád dostal do Ligy majstrov alebo Európskej ligy," povedal Pauschek.

 

"Lukáš prestupuje do Mladej Boleslavi na tri a pol roka. Tréner Karel Jarolím ho veľmi dobre pozná, práve on ho vytiahol z dorastu Slovana. Lukáš tak presne vie, čo od neho môže očakávať. Pre Lukáša je to podľa nášho názoru krok vpred. Boleslav je ambiciózny klub, ktorý chce hrať o pohárovú Európu. V tejto chvíli je v českej lige na štvrtom mieste. Šanca, že sa jej to podarí je teda veľká. Veríme, že to je veľmi dobrý krok pre obe strany. Lukáš môže byť pre Mladú Boleslav prínosom a dobré výkony môžu Lukáša posunúť opäť bližšie k vytúženému reprezentačnému dresu," povedal Roman Vojtek zo spoločnosti Stars and Friends, ktorá hráča zastupuje a prestup sprostredkovala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona