Paula Simona s manželkou zatkli za výtržníctvo

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 19:01 • 2 min
Paula Simona s manželkou zatkli za výtržníctvo

BRATISLAVA - Amerického hudobníka Paula Simona v sobotu zatkli za výtržníctvo.

slovakia

left justify in out

Polícia spolu so 72-ročným rodákom z Newarku v štáte New Jersey zadržala aj jeho manželku Edie Brickell. Podľa portálu TMZ do ich domu v Connecticute privolali políciu po tom, ako sa hádali. Dôvod výmeny názorov nie je známy. Spevákov hovorca sa ku kauze zatiaľ nevyjadril.

 

Štyridsaťosemročná Edie Brickell, ktorá je známa najmä vďaka formácii Edie Brickell & New Bohemians, sa za Simona vydala v máji 1992. Pár spolu vychováva tri deti. 

 

Paul Simon sa preslávil ako člen dua Simon & Garfunkel s Artom Garfunkelom. Dvojica, ktorá najprv vystupovala pod názvom Tom & Jerry, má na konte päť štúdioviek - Wednesday Morning, 3 A.M. (1964), Sounds of Silence (1966), Parsley, Sage, Rosemary and Thyme (1966), Bookends (1968) a Bridge Over Troubled Water (1970). Medzi ich hity patria skladby ako The Sound of Silence, I Am a Rock, Mrs. Robinson, The Boxer, Bridge over Troubled Water či Cecilia. Formácia s prestávkami fungovala do roku 2010. Simon je tiež uznávaným sólovým hudobníkom a skladateľom. O roku 1965 do apríla 2011 vydal 11 albumov. Dva razy ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy - v roku 1990 ako člena dua Simon & Garfunkel a v roku 2001 aj ako sólového umelca. 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www. tmz.com, www.abcnews.go.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies