Paula Bettanyho uchvátili noví Avengeri

NETKY.SK • 23 Január 2015, 15:17 • 2 min
Paula Bettanyho uchvátili noví Avengeri

LONDÝN - Britský herec Paul Bettany je nadšený z filmu Avengers 2: Vek Ultrona, ktorý do slovenských kín uvedú 30. apríla.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre britský magazín Radio Times. „Je to tá najväčšia vec, do akej sa kedy Marvel pustil. Nikdy som nebol na väčšom pľaci, ako bol ten z Avengerov. V jednej jeho časti lietali helikoptéry s kamerami a drony. Nikdy som nevidel nič také veľké. Pamätám si, že keď sme boli na Comic-Cone, predstavili nám krátku ukážku a ja som celkom onemel. Pozrel som sa na ostatných a všetci Avengeri na tom boli rovnako,“ vyjadril sa herec.

 

Bettany sa vo filme Avengers 2: Vek Ultrona predstaví v úlohe androida Visiona, ktorého priviedol k životu zloduch Ultron. Ten túžil po tom, aby dokázal stvoriť živú bytosť, pretože aj on sám bol výtvorom doktora Hanka Pyma, ktorého nesmierne obdivoval. Vision, ktorý si neskôr začne románik so superhrdinkou Scarlett Witch, sa však vzoprie svojmu stvoriteľovi a pridá sa na stranu dobra, teda Avengerov. 

 

Vo filme režiséra Jossa Whedona diváci a diváčky uvidia aj Roberta Downeyho Jr. (Iron Man), Chrisa Evansa (Kapitán Amerika), Chrisa Hemswortha (Thor), Scarlett Johansson (Čierna Vdova), Marka Ruffala (Hulk), Samuela L. Jacksona (Nick Fury), Jeremyho Rennera (Hawkeye) a Toma Hiddlestona (Loki), ktorí si zahrali aj v prvom filme Avengers: Pomstitelia (2012). V novinke sa ukážu aj Idris Elba (Heimdall), Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver) a Elizabeth Olsen (Scarlet Witch). James Spader prepožičal hlas zloduchovi Ultronovi. 

 

Paul Bettany je známy z filmov Príbeh o rytierovi (2001), Čistá duša (2001), Master and Commander: Na opačnom konci sveta (2003), Dogville (2003), Wimbledon (2004), Da Vinciho kód (2006), Légia (2010), Turista (2010) či Transcendencia (2014). V troch filmoch o Iron Manovi a v spomínanej komiksovke Avengers: Pomstitelia prepožičal hlas Jarvisovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies