Paula Abdul žaluje solárium: Počas opaľovania sa u nich spálila!

NETKY.SK • 10 Január 2014, 10:58 • 2 min
Paula Abdul žaluje solárium: Počas opaľovania sa u nich spálila!

LOS ANGELES - Americká speváčka, tanečnica a porotkyňa v talentových šou Paula Abdul podala vo štvrtok žalobu na spoločnosť Uvasun, ktorá prevádzkuje soláriá a kozmetické salóny, za to, že sa počas opaľovania u nich spálila. Potrebné dokumenty už odovzdala na súde v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

V súdnych materiáloch, ktoré získal magazín The Hollywood Reporter, speváčka tvrdí, že 20. januára 2012 podstúpila SlimStar kúru infračerveným svetlom, ktorú však aplikovali nedbalo a neopatrne, čo jej spôsobilo niekoľko bolestivých popálenín po celom tele, najmä však popáleniny druhého a tretieho stupňa na ľavom stehne. Spomína v nich tiež obrovskú psychickú i fyzickú bolesť, ktorú musela znášať a ktorá jej znemožnila pracovať, a teda aj zarábať. Musela vraj dokonca vyhľadať lekársku pomoc a zaplatiť výdavky s ňou spojené. Presná vyčíslenie jej ujdených ziskov zatiaľ nie je známe. Abdul však od spoločnosti požaduje viac ako 25-tisíc dolárov (v prepočte viac ako 18-tisíc eur). 

Paula Julie Abdul sa narodila 19. júna 1962 a kariéru odštartovala ako roztlieskavačka basketbalového tímu Los Angeles Lakers. V osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch sa preslávila ako speváčka. Na konte má albumy Forever Your Girl (1988), Spellbound (1991) a Head Over Heels (1995). Zahrala si aj v niekoľkých filmoch ako Junior High School (1978), Lásku si nekúpiš (1987), Majster premeny (2002), či Bruno (2009). Je držiteľkou jednej ceny Grammy, na konte má však aj tri American Music Awards alebo päť MTV Video Music Awards. Od roku 2000 pôsobila ako porotkyňa v speváckej súťaži American Idol, ktorú opustila po ôsmej sérii. Po boku Simona Cowella zasadla aj do porotcovského kresla americkej verzie súťaže The X Factor (2011). V roku 2012 rozhodovala v tanečnej súťaži Dancing with the Stars a v roku 2013 si zopakovala úlohu porotkyne v ďalšej súťaži So You Think You Can Dance. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies