Paul Walker: Rýchlo a zbesilo sa dočká aj ôsmej časti

NETKY.SK • 19 November 2013, 15:02 • 2 min
Paul Walker: Rýchlo a zbesilo sa dočká aj ôsmej časti

LOS ANGELES - Americký herec Paul Walker tvrdí, že populárna akčná séria Rýchlo a zbesilo sa dočká aj ôsmej časti.

slovakia

left justify in out

"Štúdio údajne chce osmičku, deviatku aj desiatku. Vtedy už budem mať 50 rokov. Prinajmenšom sa nakrúti osmička, to je isté," povedal v rozhovore pre portál Collider 40-ročný Walker, ktorý momentálne nakrúca Rýchlo a zbesilo 7. "Šialené je na tom, že ja ani Vin (Diesel, pozn. SITA) sme nehrali v tretej časti (Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda (2006), pozn. SITA). Štvorku chceli zverejniť priamo na nosičoch a skoncovať s tým," vysvetlil a dodal, že štúdiám sa následne zapáčila iniciatíva Vina Diesela, ktorý sa chcel podieľať na štvrtej časti.

V pripravovanom Rýchlo a zbesilo 7 si okrem Walkera a Diesela svoje úlohy zopakujú tiež Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson a Lucas Black. Pridajú sa k nim navyše aj Jason Statham, Djimon Hounsou, Kurt Russell a Tony Jaa, ktorí budú v obľúbenej sérii debutovať. Snímka režiséra Jamesa Wana by mala mať v slovenských kinách premiéru 10. júla 2014. 

Paul Walker je rodákom z kalifornského mesta Glendale. Do povedomia divákov sa prvý raz výraznejšie zapísal snímkou Varsity blues z roku 1999. Už o rok neskôr si zahral aj v prvej časti spomínanej série Rýchlo a zbesilo. Následne sa predstavil aj v snímkach ako Prúd času (2003), Do hlbiny (2005), 8 statočných (2006), Zbesilý útek (2006), Rozsudok smrti (2008), Gangstri (2010) či Pawn Shop Chronicles (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona