Paul Walker dostal čierny pás v brazílskom jiu-jitsu

NETKY.SK • 12 December 2013, 10:13 • 2 min
Paul Walker dostal čierny pás v brazílskom jiu-jitsu

LOS ANGELES - Zosnulý americký herec Paul Walker dostal od svojho bývalého trénera brazílskeho jiu-jitsu čierny pás. Ricardo "Franjinha" Miller spolupracoval s hercom od roku 2004.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Zoznámil nás spoločný priateľ. Keď za mnou prvý raz prišiel, nespoznal som ho. Nesprával sa ako veľká filmová hviezda s veľkým egom. Bol veľmi prirodzený a usmievavý. Rýchlo sme sa spriatelili. Vzal ma napríklad na nakrúcanie snímky Zabite Bobbyho!. Vždy chcel vo filmoch ukazovať radšej džiu-džicu, ako sa tam len kopať ako v iných akčných filmoch. Paul chcel byť známy nielen vďaka rýchlym autám, ale aj vďaka džiu-džicu. Chcel tiež vedieť, ako môže získať čierny pás. Povedal som mu, že čierne pásy len tak nerozdávame a je mi jedno, kto je. Nedal som mu akýsi "čierny pás pre celebritu" a jemu sa to veľmi páčilo. Raz mi povedal 'Budem mať čierny pás, aj keby som ho mal dosať až v rakve.' Teraz, keď je Paul Walker mŕtvy, rád by som ho odmenil čiernym pásom, ktorý tak veľmi chcel," uviedol tréner na webstránke www.paragonbjj.org a pripojil aj ich spoločné fotografie.

Paul Walker sa narodil v kalifornskom meste Glendale a do povedomia divákov sa po prvý raz výraznejšie zapísal snímkou Varsity Blues z roku 1999. Už o dva roky neskôr si zahral aj v prvej časti série Rýchlo a zbesilo. Úlohu Briana O'Connera si následne zopakoval aj v ďalších štyroch filmoch (2003, 2009, 2011, 2013). Diváci ho môžu poznať aj zo snímok ako Prúd času (2003), Do hlbiny (2005), 8 statočných (2006), Zbesilý útek (2006), Rozsudok smrti (2008), Gangstri (2010) či Pawn Shop Chronicles (2013). Zomrel 30. novembra pri autonehode v kalifornskej Valencii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies