Paul vs Mayweather: Youtuber v ringu prežil osem kôl

NETKY.SK • 7 Jún 2021, 15:08 • 2 min
Paul vs Mayweather: Youtuber v ringu prežil osem kôl

Pred včerajším exhibičným zápasom legendárneho Floyda Mayweathera s Loganom Paulom sa youtuberovi príliš veľké šance nedávali, veď proti nemu stál jeden z najlepších boxerov histórie. Výsledok súboja napokon mnohých prekvapil.

slovakia

left justify in out

Zápas kvôli exhibičným pravidlám, ktoré povoľovali napríklad knokauty, nezahŕňal bodových rozhodcov a skončil bez víťaza. Paul si dával obrovský pozor na techniku Mayweathera, ktorý mal výhodu na poli skúseností. Youtuber však dokonale využil svoje fyzické parametre a získal si uznanie verejnosti, keďže ho na zem neskolilo ani niekoľko Mayweatherových tvrdých rán.

 

 

„Nech mi už nikto nikdy nepovie, že je niečo nemožné. Fakt, že som stál proti jednému z najlepších boxerov na svete potvrdzuje, že predpoklady sa môžu prekonať. Mám svoju vlastnú hlavu. Ak si oni vyberú ľavú stranu, ja zvolím pravú. Som neortodoxný. Chcem, aby každý vedel, že všetci môžu prekonať očakávania a dokázať veľké veci,“ vyjadril sa Paul po zápase.

 

Fanúšikovia aj odborníci očakávali, že držiteľ pätnástich svetových titulov nebude mať s Paulom veľa práce, opak bol však pravdou. „Bavil som sa. Musíte si uvedomiť, že už nemám 21 rokov. Ale bol to dobrý pocit, pohybovať sa medzi mladými chalanmi. Je to skvelý bojovník. Je lepší, než som si myslel. Dnes ma prekvapil,“ nešetril slovami chvály Mayweather.

 

 

44-ročný boxer následne naznačil, že sa ďalšej podobnej exhibície pravdepodobne nezúčastní, na čo Paul s úsmevom reagoval slovami, že si vie predstaviť odvetu. O zápase hovorilo po jeho skončení aj niekoľko známych mien zo sveta MMA. „Klobúk dole pred Loganom. Vydržal osem kôl s najlepším boxerom všetkých čias. To z Floydovej strany nevyzerá dobre,“ napísal na sociálnu sieť Daniel Cormier. „Je šialené, že Logan Paul s bilanciou 0-1 si boxerskou exhibíciou zarobil 20 miliónov dolárov. Čo robíme zle?, vyjadril sa Francis Ngannou. „A to som si myslel, že sú moje súboje nudné,“ rýpol si Michael Chiesa.

 

 

V súčasnosti ešte nie sú známe oficiálne čísla nákupov tejto platenej akcie. Aj napriek technickým problémom prenosu, ktoré boli spôsobené masívnym náporom divákov, sa očakáva, že všetci zúčastnení poriadne zarobia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona