Paul Šťastný v nominácii USA

NETKY.SK • 29 Apríl 2013, 13:49 • 2 min
Paul Šťastný v nominácii USA

COLORADO SPRINGS - Tréner americkej hokejovej reprezentácie Joe Sacco môže na 77. majstrovstvách sveta počítať aj s útočníkom Davidom Mossom. Štart 31-ročného hokejistu na šampionáte potvrdilo vedenie jeho tímu Phoenix Coyotes na oficiálnom klubovom Twitteri.

slovakia

left justify in out

Američania pôvodne nominovali pätnástku hráčov, ku ktorým neskôr doplnili obrancov Erika Johnsona z Colorada, Jacoba Troubu z Winnipegu a útočníka Aarona Palushaja z Colorada. David Moss je devätnástym hokejistom v americkej nominácii. Brankárov Bena Bishopa a Cala Heetera by mal doplniť Ryan Miller z Buffala.

Američania budú v utorok 14. mája o 11.15 SELČ posledným súperom Slovenska v helsinskej základnej skupine.

Nominácia reprezentácie USA na 77. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji:

Brankári: Ben Bishop (Tampa Bay/NHL), Cal Heeter (Adirondack/AHL)
Obrancovia: Chris Butler (Calgary/NHL), Matt Carle (Tampa Bay/NHL), Justin Faulk (Carolina/NHL), Matt Hunwick (Colorado/NHL), Erik Johnson (Colorado/NHL), Jamie McBain (Carolina/NHL), Jeff Petry (Edmonton/NHL), Jacob Trouba (Winnipeg/NHL)
Útočníci: Nick Bjugstad (Florida/NHL), Bobby Butler (Nashville/NHL), Danny Kristo (Univerzita Severná Dakota/WCHA), Aaron Palushaj (Colorado/NHL), Craig Smith (Nashville/NHL), Tim Stapleton (Dinamo Minsk/KHL), Paul Šťastný (Colorado/NHL), Nate Thompson (Tampa Bay/NHL), David Moss (Phoenix/NHL)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies