Paul Robinson s novou zmluvou v Burnley

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 13:38 • 2 min
Paul Robinson s novou zmluvou v Burnley

BURNLEY - Bývalý reprezentačný futbalový brankár Anglicka Paul Robinson podpísal nový kontrakt na jeden rok s nováčikom budúcej sezóny Premier League FC Burnley.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný gólman prišiel do tímu v januári, keď sa dohodol na krátkodobej zmluve, pôsobil ako dvojka pri kapitánovi tímu Tomovi Heatonovi. "Sme nadšení, že sme si udržali Paula na palube. Pokračuje v tvrdej práci profesionála, hodnota jeho skúseností pre tím je obrovská. Naši mladí brankári sa budú pri Paulovi neustále zlepšovať, tešíme sa na ďalšiu spoluprácu," povedal tréner Sean Dyche pre oficiálnu stránku Burnley, ktoré postúpilo medzi elitu z prvého miesta The Championship.

 

Rodák z Beverley Robinson odchytal v drese anglickej reprezentácie 41 zápasov, má za sebou účasť na ME 2004 aj MS 2006. Reprezentačnú kariéru ukončil 8. augusta 2010, na klubovej úrovni chytával za Leeds, Tottenham a Blackburn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies