Paul McCartney zverejnil video k piesni Hope For The Future

NETKY.SK • 9 December 2014, 15:19 • 2 min
Paul McCartney zverejnil video k piesni Hope For The Future

BRATISLAVA - Britský hudobník Paul McCartney zverejnil videoklip k piesni Hope For The Future. V sci-fi novinke je možné vidieť bývalého člena už nefungujúcej kapely The Beatles ako hologram. O réžiu klipu sa postaral Daniel Askill.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiatdvaročný muzikant nahral pieseň pre počítačovú hru Destiny. Na skladbe spolupracovali aj producent Mark "Spike" Stent a 120-členný orchester na čele s dirigentom Gilesom Martinom. McCartney pritom spolu s Martym O'Donnellom a Michaelom Salvatorim skomponoval ďalších 50 minút hudby pre soundtrack. "Myšlienka, že ľudia, ktorí by normálne nepočúvali moju hudbu, ju takto budú môcť počuť, ma fascinovala hneď, ako ma požiadali o spoluprácu na počítačovej hre," prezradil hudobník pre portál Digital Spy a dodal, že aj veľa detí z jeho rodiny obľubuje počítačové hry. 

 

 

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias. V rokoch 1960 až 1970 bol členom The Beatles. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Po jej rozpade pôsobil do roku 1981 v skupine Wings, v ktorej hrala aj jeho už zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy. McCartney má na konte 16 sólových štúdioviek. Dva razy ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies