Paul McCartney zverejnil tracklist nového albumu

NETKY.SK • 15 September 2013, 14:42 • 2 min
Paul McCartney zverejnil tracklist nového albumu

BRATISLAVA - Sedemdesiatjedenročný spevák prednedávnom zverejnil singel New, ktorý je titulnou piesňou pripravovanej štúdiovky.

slovakia

left justify in out

Anglický hudobník Paul McCartney zverejnil tracklist svojho pripravovaného albumu s názvom New. Jeho 16. sólová štúdiovka, na ktorej spolupracoval aj s producentmi Paulom Epworthom a Markom Ronsonom, bude obsahovať 12 piesní, pričom do predaja by sa mala dostať 15. októbra. "Keď niekomu pustím ten album, tak ostane prekvapený, že som to ja. Je to vtipné," povedal 71-ročný McCartney o novej nahrávke. Podľa jeho slov sa fanúšikovia môžu tešiť na rôznorodé skladby, v ktorých populárneho hudobníka často nespoznajú. "Nechcel som, aby to všetko znelo rovnako. Veľmi som si užil aj prípravu tohto albumu a mal som šťastie, že som mohol spolupracovať s takými cool producentmi. Užili sme si veľa zábavy," vysvetlil. McCartney prednedávnom zverejnil aj prvý singel, ktorý je zároveň titulnou skladbou štúdiovky.

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias a podľa Guinnessovej knihy rekordov najúspešnejším muzikantom v histórii populárnej hudby. V rokoch 1960 až 1970 bol členom legendárnej kapely The Beatles a od roku 1971 do roku 1981 pôsobil vo formácii Wings. V 80. rokoch minulého storočia sa zaskvel viacerými duetami ako napríklad Ebony and Ivory so Steviem Wonderom či Say Say Say a The Girl Is Mine s Michaelom Jacksonom. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA. 
Tracklist albumu Paul McCartney - New: 1. Save Us  2. Alligator  3. On My Way to Work  4. Queenie Eye  5. Early Days  6. New  7. Appreciate  8. Everybody Out There  9. Hosanna  10. I Can Bet  11. Looking At Her  12. Road



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona