Paul McCartney zrušil pre chorobu ďalšie koncerty

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 12:05 • 2 min
Paul McCartney zrušil pre chorobu ďalšie koncerty

LONDÝN - Britský hudobník Paul McCartney zrušil aj zvyšné koncerty v rámci japonskej časti turné Out There!. Sedemdesiatjedenročný rodák z Liverpoolu má bližšie nešpecifikované vírusové ochorenie. Podľa organizátorov sa spevákov zdravotný stav nezlepšil.

slovakia

left justify in out

"Paul McCartney bude musieť zrušiť zvyšné koncerty v Japonsku. Paul sa necíti lepšie, a preto je toto riešenie nevyhnutné," uviedli.

 

Bývalý člen už nefungujúcej kapely The Beatles sa cez víkend prostredníctvom oficiálnej webstránky www.paulmccartney.com ospravedlnil za predchádzajúce zrušené vystúpenia v Japonsku. "Veľmi pekne Vám ďakujem, že ma vašimi milými správami podporujete. Môj stav sa bohužiaľ nezlepšil. Naozaj ma to veľmi znepokojuje a ospravedlňujem sa, že som fanúšikov sklamal. S láskou, Paul," napísal. 

 

Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias. V rokoch 1960 až 1970 bol členom spomínanej formácie The Beatles. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Po rozpade kapely pôsobil do roku 1981 v skupine The Wings, v ktorej hrala aj jeho už zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy. Rodák z Liverpoolu má na konte 16 sólových štúdioviek, pričom zatiaľ poslednú s názvom New vydal vlani v októbri. Dvakrát ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona