Paul McCartney sa včera v Londýne po tretí raz oženil

NETKY.SK • 10 Október 2011, 20:04 • 2 min
Paul McCartney sa včera v Londýne po tretí raz oženil

Paul McCartney sa včera v Londýne po tretí raz oženil

slovakia

left justify in out

img

Bývalý člen legendárnej britskej skupiny Beatles sir Paul McCartney (69) sa dnes v Londýne zosobášil s bohatou Američankou Nancy Shevellovou (51). Novomanželov už pri príchode na marylebonskú starú radnicu pozdravovali zhromaždení fanúšikovia, ktorým dvojica zamávala.

Na samotnom svadobnom obrade sa zúčastnili asi iba tri desiatky osôb, medzi ktorými bolo všetkých päť McCartneyho potomkov, ako aj jediný ďalší ešte žijúci člen Beatles - Ringo Starr s manželkou Barbaroun Bachovou.

Šaty z dielne McCartneyho slávnej dcéry, módnej návrhárky Stelly McCartneyovej, zdobili novomanželku.

Pre hudobníka je to tretie manželstvo. Paul McCartney bol po 29 rokov ženatý s americkou fotografkou Lindou Eastmanovou, ktorá zomrela na rakovinu prsníka v roku 1998. Jeho druhé manželstvo s Millsovou skončilo rozchodom a následným rozvodom po štyroch rokoch.

Pre Nancy Shevellovú ide o druhé manželstvo. Viac ako 20 rokov bola vydatá za advokáta Brucea Blakemana.

Ďalší pilier niekdajších Beatles, John Lennon, ktorý 8. decembra 1980 prišiel o život po atentáte v New Yorku, by sa práve dnes bol dožil 71. narodenín. Fanúšikovia skupiny preto dúfajú, že tento dátum prinesie sirovi Paulovi v jeho treťom manželstve iba šťastie.

Dvojica novomanželov by podľa informácií britských médií mala medové týždne prežiť v nešpecifikovanej lokalite Karibiku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies