Paul McCartney rád cestuje metrom

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 07:56 • 2 min
Paul McCartney rád cestuje metrom

LONDÝN - Anglický spevák a hudobník Paul McCartney rád cestuje metrom. Niekdajší člen legendárnej kapely The Beatles to prezradil v rozhovore pre britský Q magazín.

slovakia

left justify in out

"Rád využívam verejnú dopravu. Už ako dieťa som sa občas odviezol autobusom na nejakú zastávku, vystúpil a spoznával som okolie. V New Yorku, Paríži alebo Londýne sem-tam cestujem metrom. Tam sa nikto na nikoho nepozerá. Ak sa ma niekto spýta, či náhodou nie som Paul McCartney, spýtam sa ho, či žartuje a či si myslí, že by McCartney cestoval metrom," uviedol 73-ročný muzikant.

 

James Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias. V rokoch 1960 až 1970 bol členom The Beatles. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Po jej rozpade pôsobil do roku 1981 v skupine Wings, v ktorej hrala aj jeho zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy. McCartney má na konte tiež šestnásť sólových štúdioviek. Dva razy ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca. Zahral si v snímkach Ťažký deň (1964) či Pomoc (1965). V piatok 10. júna plánuje vydať výberovku Pure McCartney.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona