Paul McCartney propagoval na zápase sumo album New

NETKY.SK • 30 November 2013, 13:06 • 2 min
Paul McCartney propagoval na zápase sumo album New

BRATISLAVA - Zatiaľ posledná štúdiovka 71-ročného hudobníka vyšla tento rok v októbri.

slovakia

left justify in out

Britský spevák Paul McCartney zaplatil za to, aby na zápase sumo, ktorý sa konal v japonskom meste Fukuoka, propagovali jeho aktuálny album New (2013). V rozhovore pre britský magazín The New Musical Express (NME) to potvrdil hudobníkov hovorca. "Cez prestávky držali ľudia v tradičných japonských kostýmoch po celom štadióne na bambusových bilbordoch obal albumu New. Paul McCartney má zápasy sumo veľmi rád už od roku 1993, kedy koncertoval v Japonsku. Nedávno zobral svoj tím na jeden zápas a všetkým vysvetľoval pravidlá," uviedol.

Sedemdesiatjedenročný Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias a podľa Guinnessovej knihy rekordov najúspešnejším muzikantom v histórii populárnej hudby. Na konte má 16 sólových štúdiových albumov. V rokoch 1960 až 1970 bol členom legendárnej kapely The Beatles. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Formácia si vyslúžila 25 nominácií na Grammy, z ktorých osem dokázala premeniť na ceny. V roku 1988 The Beatles uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy. Spomínaný album New vydal v októbri. Z nahrávky pochádzajú aj single New či Queenie Eye. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona