Paul McCartney odcestoval po chorobe z Japonska, ázijské turné zrušil

NETKY.SK • 27 Máj 2014, 09:31 • 2 min
Paul McCartney odcestoval po chorobe z Japonska, ázijské turné zrušil

TOKIO - Bývalý člen skupiny Beatles Paul McCartney, ktorý ochorel v Tokiu a liečil sa v tamojšej nemocnici, čo ho prinútilo zrušiť vypredané ázijské koncertné turné, odcestoval z krajiny. Informovali o tom dnes organizátori jeho koncertov.

slovakia

left justify in out

Podľa agentúry Reuters 71-ročný McCartney odletel charterovým letom v pondelok. Neuviedli kam, ale japonské médiá písali, že do Londýna.
      

"Paul McCartney dúfa, že sa vráti do Japonska koncertovať čo možno najskôr," uviedli organizátori vo vyhlásení s tým, že s ním ďalšie koncerty vyjednajú.
      

McCartney minulý týždeň pre vírusové ochorenie zrušil svoje vypredané japonské turné i koncert v Južnej Kórei, k veľkému sklamaniu svojich fanúšikov. Niektorí japonskí fanúšikovia zaplatili až 100.000 jenov (takmer 720 eur), aby ho videli.
      

McCartney, ktorý je spolu s bubeníkom Ringom Starrom jediným žijúcim exčlenom Beatles, vo svojej kariére len zriedka odriekol plánovaný koncert. Do Japonska sa presunul po skončenom juhoamerickom turné.
      

Plánovaný McCartneyho koncert 28. mája v Soule mal byť vôbec jeho prvým vystúpením v Južnej Kórei.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona