Paul McCartney má tajný vianočný album, ktorý počúva len jeho rodina

NETKY.SK • 13 December 2019, 08:23 • 2 min
Paul McCartney má tajný vianočný album, ktorý počúva len jeho rodina

LONDÝN - Britský spevák a hudobník Paul McCartney raz nahral tajný vianočný album, ktorý každý rok počúva len jeho rodina.

slovakia

left justify in out

Niekdajší člen legendárnych The Beatles to prezradil v relácii World at One britského rádia BBC Radio 4.

 

"Pred rokmi som si myslel, že tu neboli veľmi dobré vianočné nahrávky. Takže som v priebehu pár rokov chodil do môjho štúdia a urobil jednu," povedal 77-ročný muzikant.

 

Demo s tradičnými koledami však podľa jeho slov nikdy nevydá, a to aj napriek tomu, že je u jeho rodiny populárne. "Deti to majú rady. Viete, je to niečo, čo v priebehu rokov počúvali. A teraz sú to vnúčatá, čo im vštepujú moju nahrávku s koledami," zamyslel sa umelec, ktorý má päť detí a osem vnúčat.

 


James Paul McCartney je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias. V rokoch 1960 až 1970 bol členom spomínanej kultovej kapely The Beatles.

 

 

Tá vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov. Po jej rozpade pôsobil do roku 1981 v skupine Wings, v ktorej hrala aj jeho zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy.

 

 

McCartney má na konte zatiaľ 17 sólových štúdioviek. Dva razy ho uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca. Zahral si v snímkach Ťažký deň (1964), Pomoc (1965) či Piráti z Karibiku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies