Paul McCartney chystá malú svadbu s Američankou Shevellovou

NETKY.SK • 20 Júl 2011, 11:34 • 2 min
Paul McCartney chystá malú svadbu s Američankou Shevellovou

Paul McCartney chystá malú svadbu s Američankou Shevellovou

slovakia

left justify in out

img

Bývalý člen skupiny Beatles a multimilionár Paul McCartney (69) a Američanka Nancy Shevellová plánujú len malú svadbu. Obrad sa uskutoční v Londýne v úzkom kruhu najbližších príbuzných a priateľov. Informovali o tom dnes britské noviny Daily Telegraph.
      Po londýnskom sobáši novomanželia odletia do New Yorku, kde sa stretnú na svadobnej hostine s členmi a priateľmi rodiny Shevellovcov.
      "     Paul Nancy veľmi miluje, ale neželá si veľkú svadbu," komentoval nemenovaný priateľ McCartneyho. S rozvedenou newyorskou obchodníčkou sa hudobník zasnúbil v máji po štvorročnom vzťahu.
      McCartney bol doteraz ženatý dvakrát. S americkou fotografkou Lindou Eastmanovou žil 29 rokov až do jej smrti v roku 1998. V roku 2002 sa oženil s bývalou britskou modelkou Heather Millsovou. Veľkolepá svadba za účasti 300 hostí sa konala na írskom zámku Leslie. Tento vzťah sa skončil po šiestich rokoch komplikovaným rozvodom.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies