Pau prehral stávku Gasolovcov, po 9 rokoch sa oholil

NETKY.SK • 13 September 2013, 14:03 • 2 min
Pau prehral stávku Gasolovcov, po 9 rokoch sa oholil

MEMPHIS - Zo súrodeneckej stávky španielskych basketbalových bratov Gasolovcov vzišiel víťazne mladší Marc, a tak starší Pau poslušne prijal trest za prehru - po takmer deviatich rokoch musel zhodiť bradu.

slovakia

left justify in out

Išlo o charitatívnu akciu pod názvom "Zdravá výzva 2013" pod kuratelou nadácie Fundación Gasol. Pivoti Los Angeles Lakers a Memphisu v NBA postavili proti sebe tímy zložené z memphiských detí, ktoré mali počas mesiaca zhodiť čo najviac kíl z vlastnej váhy.

"Už nejaký čas sme chceli s Marcom zrealizovať túto akciu. Hľadali sme spôsob, ako uplatniť naše vedomosti mimo ihriska a pomôcť deťom v komunite. Radi pomáhame deťom po celom svete," poznamenal pre Lakers Nation 33-ročný Pau, ktorý v Los Angeles Lakers začne svoju siedmu sezónu. O päť rokov mladší Marc, úradujúci najlepší defenzívny hráč v NBA, v súčasnosti bojuje s reprezentáciou Španielska na majstrovstvách Európy v Slovinsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies