Patti Smith a Iggy Pop si zahrajú v hudobnej dráme Song to Song

NETKY.SK • 4 Január 2017, 10:22 • 2 min
Patti Smith a Iggy Pop si zahrajú v hudobnej dráme Song to Song

BRATISLAVA - Americká speváčka a spisovateľka Patti Smith a spevák Iggy Pop sa predstavia v hudobnej dráme Song to Song.

slovakia

left justify in out

Réžiu i scenár snímky, ktorej doterajší názov bol Weightless, má na starosti Terrence Malick. Vo filme by sa mali okrem spomínanej dvojice ukázať aj ďalšie hudobné hviezdy ako Red Hot Chili Peppers, Florence and the Machine, Black Lips či Lykke Li. V snímke si zahrajú aj Rooney Mara, Ryan Gosling, Natalie Portman, Cate Blanchett, Val Kilmer, Haley Bennett, Michael Fassbender alebo Tom Sturridge.

 

 

Príbeh novinky sa bude odohrávať v texaskom Austine. Dej sa bude zameriavať na dve dvojice. Prvú tvoria skladatelia Faye (Rooney Mara) a BV (Ryan Gosling), druhú zas hudobný magnát Cook (Michael Fassbender) a servírka v podaní Natalie Portman. Všetkých spája ich túžba po sláve. Film by sa mal dostať do amerických kín 17. marca.

 

Sedemdesiatročná Patti Smith, ktorá má na konte jedenásť albumov, vrátane kultového debutu Horses (1975), sa predtým predstavila napríklad v roku 2011 v epizóde seriálu Zločinné úmysly (2001 - 2011) alebo o tri roky neskôr v jednej časti televízneho projektu Zločin (2011 - 2014). Spoluautorka hitu Because the Night sa ukázala aj vo filme The Big Empty (2003).
Šesťdesiatdeväťročný Iggy Pop, známy aj z kapely The Stooges, sa už predstavil v tituloch ako napríklad Mŕtvy muž (1995), Vrana 2: Mesto anjelov (1996), Káva a cigarety (2003), Vycucaj ma! (2009) či Blood Orange (2016).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies