Päťročný chlapec zastrelil guľovnicou svoju dvojročnú sestru

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 07:21 • 2 min
Päťročný chlapec zastrelil guľovnicou svoju dvojročnú sestru

Burkesville - Iba päťročný chlapec v americkom štáte Kentucky guľovnicou zastrelil svoju dvojročnú sestru. Zbraň údajne dostal ako dar. Dnes o tom informovala agentúra AP s odvolaním sa na miestne zdroje.

slovakia

left justify in out

Podľa kriminálneho vyšetrovateľa Garyho Whitea, ktorý poskytol rozhovor televízii WKYT-TV, sa chlapcova matka na základe vlastnej výpovede v čase incidentu nachádzala na priedomí domu "nie viac ako tri minúty". K nešťastiu došlo minulý týždeň vo štvrtok.

White pre denník Lexington Herald-Leader takisto uviedol, že inkriminovanú guľovnicu na náboje typu .22 Long Rifle chlapec dostal do daru a je zvyknutý na streľbu z tejto zbrane. Rodina uskladňovala zbraň v kúte jednej z miestností domu, pričom žiadny z dospelých si nevšimol, že sa v nej nachádza ostrý náboj.

Prípad sa podľa vyšetrovateľa bude posudzovať ako náhodné zabitie. Súdna pitva zosnulého dievčaťa je naplánovaná nadnes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona