Patrik „Rytmus“ Vrbovský prezradil viac o jeho životných hodnotách a o tom v čom našiel svoje naplnenie

NETKY.SK • 23 Október 2018, 11:09 • 2 min
Patrik „Rytmus“ Vrbovský prezradil viac o jeho životných hodnotách a o tom v  čom našiel svoje naplnenie

Patrik „Rytmus“ Vrbovský už nie je len najlepší česko-slovenský raper, ale s rovnakým zanietením s akým robí hudbu, sa pustil aj do boxovania. Pod trénerskou taktovkou Tomiho „Kida“ Kovácsa sa z neho stáva čoraz lepší bojovník. Svet bojových umení sa mu dokonca natoľko zapáčil, že vstúpil do organizácie XFN, ktorá v Bratislave chystá unikátny galavečer.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Objavil som niečo, čo ma totálne napĺňa. Stále sa chcem zdokonaľovať, hľadám nové výzvy. Páči sa mi, že som objavil čosi, čo môžem opäť budovať. Je to určite lepšie ako sedieť doma a ohovárať druhých,“ vraví Patrik “Rytmus“ Vrbovský.

 

Rytmus je jedným z promotérov MMA turnaja XFN, na ktorom sa jeho tréner Tomi „Kid“ Kovács vracia s veľkou pompou do ringu. Obaja sú 40-nici, no majú skvelú kondičku, na ktorej každý deň makajú.

Rytmus je známy tým , že do svojej hudby dáva všetky svoje emócie a srdce. S rovnakým nasadením a láskou pristupuje aj k boxu v ktorom sa našiel.

 

V exkluzívnom video rozhovore pre Netky.sk Patrik prezradil ako prekonáva životne výzvy a o tom, čo mu dlhé roky v živote chýbalo .

 

Viac o tomto inšpiratívnom a pokornom umelcovi s dušou a srdcom skutočného bojovníka sa dozviete vo videu :

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies