Patrik Mráz: Pohľad zhora na Legiu a Lech je skvelý, cieľom je umiestnenie v prvej osmičke

NETKY.SK • 1 December 2015, 13:36 • 2 min
Patrik Mráz: Pohľad zhora na Legiu a Lech je skvelý, cieľom je umiestnenie v prvej osmičke

GLIWICE - Medzi ťahúňov aktuálneho lídra najvyššej poľskej futbalovej súťaže Piastu Gliwice patrí aj slovenský obranca Patrik Mráz. Dvadsaťosemročný ľavý bek zaznamenal v ostatnom 17. kole proti Ruchu Chorzów (3:0) jubilejnú desiatu asistenciu v tomto ligovom ročníku.

slovakia

left justify in out

"Priznám sa, že ich už nepočítam. Som rád, že prichádzajú. Počas tréningov často nacvičujeme prihrávky z krídelných priestorov. V útoku máme dvoch dobrých zakončovateľov, ktorí ich vedia využiť. Venujeme tomu naozaj veľa času. Tréner Látal nám prízvukuje, aby sme z krajov ihriska zakaždým skúsili niekoho nájsť v šestnástke súpera," cituje Mrázove slová portál sportowefakty.wp.pl. Piast figuruje na čele tabuľky nepretržite od 5. kola. Aktuálne má pred duom Legia Varšava a Cracovia Krakov desaťbodový náskok. Mužstvo z Gliwíc sa ešte pred zimnou prestávkou stretne s oboma spomenutými prenasledovateľmi aj majstrovským Lechom Poznaň.


"Dobre sa pozerá na Legiu a Lech Poznaň zvrchu. Uvedomujeme si, že sú to dva najväčšie kluby v Poľsku. Vždy budú patriť medzi favoritov. V zápasoch proti nim sa vynasnažíme dosiahnuť čo najlepší výsledok. Naším cieľom naďalej zostáva umiestnenie v prvej osmičke. Ešte nemáme istú účasť v nej, musíme preto zbierať dostatok bodov. Ak by sme pokračovali vo víťazstvách, prečo by sme nemohli získať aj majstrovský titul? Zatiaľ však zostávame pevne na zemi a neriešime ďalekú budúcnosť," doplnil Mráz, ktorý získal trofej poľského šampióna so Slaskom Vroclav v sezóne 2011/2012.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies