Patrik Mráz: Chceme opäť ukázať starý dobrý Piast

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 15:26 • 2 min
Patrik Mráz: Chceme opäť ukázať starý dobrý Piast

GLIWICE - Stačili tri jarné kolá a jesenný majster najvyššej poľskej futbalovej súťaže 2015/2016 Piast Gliwice prišiel o líderskú pozíciu. Zverenci trénera Radoslava Látala dosiahli po zimnej prestávke v piatich dueloch len jedno víťazstvo a až tri nerozhodné výsledky.

slovakia

left justify in out

Piast po štvorzápasovej šnúre bez víťazstva zabral v utorkovom stretnutí proti Slasku Vroclav konečne naplno (1:0). Aktuálne figuruje v tabuľke Ekstraklasy na 2. priečke (51 bodov) s jednobodovým mankom na vedúcu Legiu Varšava. Slovenský obranca Patrik Mráz verí, že Piast sa konečne nakopol k sérii priaznivých výsledkov.


"Zápas proti Slasku sme nemali pod kontrolou, súper si pred našou bránkou vytvoril hlavne v druhom polčase niekoľko nebezpečných situácií. Počítajú sa však body. Sme radi, že sme zvíťazili, už sme to naozaj potrebovali," vyhlásil podľa portálu sportowefakty.wp.pl 29-ročný rodák z Púchova, ktorý si uvedomuje, že výkony Gliwičanov zďaleka nie sú také ako na jeseň. "Snažíme sa priblížiť k našim výkonom z jesene. Sme si vedomí toho, že na jar to zatiaľ nie je také ako predtým. Dúfame, že triumfom nad Slaskom získame viac pokoja. Chceme opäť ukázať starý dobrý Piast," doplnil Patrik Mráz.


Slovenský legionár v tíme Slasku Vroclav Róbert Pich si myslí, že jeho mužstvo mohlo v Gliwiciach vyťažiť viac. "Škoda tohto výsledku. Vytvorili sme si viac príležitostí ako Piast. Pokojne sme mohli streliť aj tri góly. Teší nás aspoň to, že sme príkladne bojovali a hrali ako tím," skonštatoval 27-ročný rodák zo Svidníka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies