Patrik (†24) sa rozlúčil na Facebooku, potom skočil do rozvodneného Dunaja!

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 09:00 • 2 min
Patrik (†24) sa rozlúčil na Facebooku, potom skočil do rozvodneného Dunaja!

BRATISLAVA – Zabil sa skokom do rozvodneného Dunaja! Patrik (24) nechal svojim kamarátom odkaz na facebooku a rozhodol sa ukončiť svoj život.

slovakia

left justify in out

Ako sme Vás včera informovali, 24-ročný muž ukončil svoj život skokom z bratislavského Starého mosta. Jedná sa o Patrika R. (24), ktorý pracoval ako čašník v jednej nemenovanej bratislavskej reštaurácii. Jeho kamaráti si nevedia vysvetliť prečo sa rozhodol svoj život ukončiť a sú z toho zdrvení. "Na miesto sa ihneď dostavila hliadka poriečneho oddelenia poriadkovej polície Prezídia Policajného zboru, ktorá hodnovernosť informácie potvrdila," povedala policajná hovorkyňa Denisa Baloghová. Svedkovia ho naposledy videli v blízkosti mosta Apollo. "Hasiči, vrátane potápačov na člne, prehľadali inkriminovaný úsek vodného toku až po jarovské jazero," informovala hovorkyňa Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Silvia Jančovičová.

Patrik bol aktívny športovec, hrával futbal v petržalskej Artmedii a naposledy obliekal dres bratislavského Lamača.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies