Patrick Stump z kapely Fall Out Boy sa stal otcom

NETKY.SK • 16 Október 2014, 13:07 • 2 min
Patrick Stump z kapely Fall Out Boy sa stal otcom

USA - Americký hudobník Patrick Stump, ktorý pôsobí v kapele Fall Out Boy, sa stal otcom. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom informovala moderátorka Ellen DeGeneres.

slovakia

left justify in out

"Je to chlapec (po anglicky boy, pozn. SITA)! Vlastne je to Fall Out Boy. Gratulujem Patrick Stump a vitaj malý Declan! Vidíme sa o dva týždne!" napísala v stredu 56-ročná DeGeneres k obrázku novorodenca. Spevák a jeho manželka Elisa Yao sa zosobášili v roku 2012. To, že čakajú bábätko, prezradili v septembri v rozhovore pre rádio Kiis FM.

 

 

Kapela Fall Out Boy vznikla v roku 2001 a tvoria ju Patrick Stump (spev a gitara), Pete Wentz (basgitara), Joe Trohman (gitara) a Andy Hurley (bicie). Tridsaťročný Stump sa v rokoch 2010 - 2012 venoval sólovej kariére, v súčasnosti však opäť pôsobí v spomínanej formácii. Na konte majú päť štúdiových albumov - Take This To Your Grave (2003), From Under The Cork Tree (2005), Infinity On High (2007), Folie A Deux (2008) a Save Rock And Roll (2013). Doteraz získali napríklad tri MTV Video Music Awards, tri Kerrang! Awards a päť Teen Choice Awards. Medzi ich najznámejšie skladby patria Sugar, We're Goin Down, Dance, Dance, This Ain't A Scene, It's An Arms Race, Thnks fr th Mmrs alebo My Songs Know What You Did in the Dark (Light Em Up). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies