Jack White popiera obvinenia Patrica Carneyho, vraj sa s ním chcel pobiť

NETKY.SK • 14 September 2015, 20:00 • 2 min
Jack White popiera obvinenia Patrica Carneyho, vraj sa s ním chcel pobiť

NEW YORK - Americký hudobník Jack White poprel obvinenia, že sa chcel pobiť s bubeníkom kapely The Black Keys Patrickom Carneym. S týmto tvrdením prišiel samotný Carney, podľa ktorého sa incident stal v nedeľu večer v jednom z newyorských klubov.

slovakia

left justify in out

"Nikdy som sa s Jackom Whiteom nestretol. Až do včera. Prišiel do jedného baru v New Yorku, kam chodievam s kamarátmi, a snažil sa so mnou pobiť. Ja sa nebijem, ale on sa správal ako blázon. Štyridsaťročný surovec, ktorý sa snaží biť s 35-ročným čudákom," napísal prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter Carney, ktorý však neuviedol, čo malo byť príčinou Whitovho hnevu.

 

White, ktorý v minulosti opakovane kritizoval The Black Keys, že znejú až príliš podobne ako jeho niekdajšia kapela The White Stripes, následne tieto obvinenia poprel. "Nikto sa s tebou nechcel biť, Patrick. Nikto sa ťa ani nedotkol ani ťa nešikanoval". Dostal si otázku, na ktorú si nedokázal odpovedať, tak si odišiel. Takže prestaň vyplakávať na internete a radšej hovor s ľuďmi naživo ako človek. Koniec príbehu," napísal White v oficiálnom vyhlásení. Carney krátko na to na Twitteri oznámil, že s Whiteom telefonoval a celú vec uzavreli, pričom pôvodné tweety o údajnom incidente vymazal.


The Black Keys pôsobia na hudobnej scéne od roku 2001, pričom okrem Carneyho je členom formácie aj spevák a gitarista Dan Auerbach. Debutovali albumom The Big Come Up (2002), po ktorom nasledovali nahrávky Thickfreakness (2003), Rubber Factory (2004), Magic Potion (2006), Attack & Release (2008), Brothers (2010), El Camino (2011) a Turn Blue (2014). Okrem toho majú na konte aj album Blakroc (2009), ktorý nahrali v spolupráci s Damonom Dashom. Získali celkovo sedem cien Grammy.


Jack White sa preslávil v spomínanej formácii The White Stripes, ktorá vznikla v roku 1997 v Detroite. Jedinou ďalšou členkou bola jeho bývalá manželka Meg White. Debutový, eponymný album vydali v roku 1999, po ňom nasledovalo ešte päť štúdioviek - De Stijl (2000), White Blood Cells (2001), Elephant (2003), Get Behind Me Satan (2005) a Icky Thump (2007). Kapela v roku 2011 ukončila činnosť.

 

White je tiež členom formácie The Dead Weather, s ktorou vydal štúdiovky Horehound (2009), Sea Of Cowards (2010) a Dodge And Burn (2015). Pôsobí aj v skupine The Raconteurs, ktorá má v súčasnosti pauzu. Kapela uviedla na trh zatiaľ dva albumy - Broken Boy Soldiers (2006) a Consolers Of The Lonely (2008). Ako sólový umelec vydal štúdiovky Blunderbuss (2012) a Lazaretto (2014).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies