Patrí k najlepším v Anglicku! Dúbravka získal ďalšie ocenenie

NETKY.SK • 24 Apríl 2019, 10:53 • 2 min
Patrí k najlepším v Anglicku! Dúbravka získal ďalšie ocenenie

NEWCASTLE - Ďalšie veľké uznanie pre slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku. Po tom, čo pred pár mesiacmi Dúbravka zvíťazil v prestížnej ankete North East Football Writers Association, podľa ktorej bol najlepším hráčom zo severovýchodnej časti Anglicka v roku 2018 ho ocenil aj renomovaný španielský denník.

slovakia

left justify in out

Denník Marca zaradil gólmana anglického klubu Newcastle United na 20. miesto rebríčka 50 najlepších futbalistov tamojšej Premier League v ročníku 2018/2019.

 


V uvedenom poradí najvyššie tróni holandský stopér FC Liverpool Virgil van Dijk pred dvojicou z Manchestru City - Portugalčanom Bernardom Silvom a Angličanom Raheemom Sterlingom. V najlepšej "päťke" je aj Belgičan Eden Hazard z FC Chelsea a Van Dijkov spoluhráč z Anfieldu - Senegalčan Sadio Mané.

Tridsaťročný Žilinčan Dúbravka sa umiestnil lepšie ako viacero zvučných mien. Až za gólmanom "Magpies" sa v rebríčku nachádza liverpoolský "strážca svätyne" Alisson Becker (25.), stredopoliar Tottenhamu Hotspur Dele Alli (33.), útočník Manchestru United Marcus Rashford (34.), brankár toho isté klubu David De Gea (40.) či ďalší hráč Tottenhamu Christian Eriksen (44.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona