Patrí k legendám MMA, Fabricio Werdum neprešiel testami USADA!

NETKY.SK • 24 Máj 2018, 14:01 • 2 min
Patrí k legendám MMA, Fabricio Werdum neprešiel testami USADA!

BRATISLAVA - Iba pred pár dňami UFC oznámilo veľmi zaujímavý zápas medzi Fabriciom Werdumom a Alexeyom Oleynikom. Zápas sa mal uskutočniť v Moskve a mal byť jeden z hlavných ťahákov gaľavečera UFC . Od oznámenia zápasu neubehlo ani 24 hodín a už je aj zrušený.

slovakia

left justify in out

Brazílsky zápasník mal pozitívny dopingový test ešte z 25. apríla. Pracovníci USADA(Americká protidopingová agentúra) mu brali vzorky moču a krvi počas neohlásenej kontroly, výsledky testov boli pozitívne. O akú zakázanú látku ide, doposiaľ nevieme.

 

Werdumov manažér Ali Abdel Aziz povedal: "Bude všetko v poriadku lebo Werdum sa nikdy nedotkol zakázaných látok. A že ide iba o planý poplach a už pracujú na tom aby sa to čo najskôr vyriešili."

 

Werdum patrí k legendám MMA, na svojom konte má 31 profesionálnych zápasov z ktorých 23 vyhral. Zápasníkom UFC je od roku 2007, zápasil v organizáciách Strikeforce aj Pride. Medzi jeho najväčšie úspechy patria výhry nad Fedorom Emelianenkom, Alistarom Overeemom a Cainom Valasquezom.

 

V zápase s Valasquezom v roku 2015 išlo o titul ťažkej váhy v UFC, ktorý Werdum vyhral v treťom kole na zadné škrtenie. V poslednom zápase prehral s ruským zápasníkom Volkovom na KO vo štvrtom kole. Doposiaľ nemal žiadne dopingové previnenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies