Patrasová: Felix bol opantaný sektou!

NETKY.SK • 13 Január 2022, 18:47 • 2 min
Patrasová: Felix bol opantaný sektou!

BRATISLAVA - Českú herečku Dádu Patrasovú sedem rokov trápilo správanie jej manžela Felixa Slováčka, ktorý ju podvádzal s maliarkou Luciou Gelemovou. Pre portál Blesk.cz najnovšie potvrdila, že milenke dal zbohom a ich vzťah je opäť na dobrej ceste.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatpäťročná herečka vyhlásila, že za správanie jej manžela mohla sekta. „My sme sa nikdy nerozišli. Stále sme manželia a Felix sa z nášho domu nikdy neodsťahoval. Ale trvalo niekoľko týždňov, počas ktorých ma Felix uisťoval, že už je z toho poblúznenia vonku. Bola v tom totiž sekta a zvláštna mágia. Nebolo to tak, že by sa zamiloval do údajnej milenky. Vnímam to tak, že bol poblúznený a nemohol sa z toho dostať,“ uviedla predstaviteľka princeznej Xénie zo seriálu Arabela (1980 - 1981). 

 

 

Manželia sa nedávno ukázali na otvorení vernisáže Romana Řeháka v pražskom Obecnom dome, kde Slováček vystupoval. Po koncerte sa pripojil k manželke a spoločne odišli domov. Herečka prezradila, že sú spolu šťastní. „Nie je žiadne tajomstvo, že máme už roky oddelené spálne, ale manžel tú moju opäť pravidelne a veľmi často navštevuje. Všetko je tak, ako má byť. Postupne si zvykám na to, že som opäť šťastná a spokojná. Sme zase rodina, ktorá drží pokope. A veľkú radosť z toho majú aj naše zvieratá,“ vyjadrila sa. 

 

K téme: Po Hane Zagorovej skončili v nemocnici aj Felix Slováček a Jiří Suchý

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies