Pátranie po trojročnej Simonke je naďalej bezvýsledné

NETKY.SK • 1 Júl 2010, 07:55 • 2 min
Pátranie po trojročnej Simonke je naďalej bezvýsledné

Pátranie po trojročnej Simonke je naďalej bezvýsledné

slovakia

left justify in out

Pátranie po nezvestnej trojročnej Simonke Švecovej je aj po druhom dni pátrania zatiaľ bez výsledku. Polícia dnes prehľadávala vodné plochy v blízkosti jej bydliska sonarom, prehliadka skončila s negatívnym výsledkom. "Opätovne sme hľadali aj v studni, ktorá je pri dome jej rodičov," povedal pre TASR riaditeľ okresného riaditeľstva polície v Trnave Vladimír Kollár. Informoval, že polícia pracuje s viacerými možnosťami. Vypočula aj rodičov strateného dievčatka. "Avšak iba k nezvestnosti," dodal Kollár.
            Na prípade spolupracujú odborníci krajského a okresného riaditeľstva policajného zboru v Trnave. V prvý deň hľadania, čo bol utorok 29. júna, nasadili spolu 150 svojich príslušníkov, s ktorými spolupracovala najmenej päťdesiatka záchranárov a mestských policajtov v Hlohovci. Tí v rojniciach prehľadávali veľké plochy, kde bol predpoklad, že dievčatko dokázalo dôjsť. Nič nezachytila ani termovízia z vrtuľníka. "Teraz hľadáme skôr na základe indícií, ktoré získame," dodal Kollár. Avšak hliadky nevynechávajú pri obchôdzkach žiadnu vysokú trávu alebo porast. Pátranie bude podľa Kollárových slov  pokračovať, kým dievčatko nenájdu
            Trojročné dievčatko je 90 cm vysoké, štíhlej postavy, váži asi 15 kg, má krátke blonďavé vlasy a modré oči. Na ušiach má žlté náušnice. Vie povedať ako sa volá a kde býva. Na sebe má oblečenú ružovú sukňu, krikľavé tričko a na nohách obuté šľapky.
            Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po Simonke Švecovej. V prípade, že ju občania videli alebo uvidia, žiada aby ihneď kontaktovali políciu na čísle 158 a uviedli miesto kde sa nachádza.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona