Pátracia akcia ukončená: Dunaj vyplavil telá detí!

NETKY.SK • 22 Jún 2013, 11:02 • 2 min
Pátracia akcia ukončená: Dunaj vyplavil telá detí!

JELKA - V Malom Dunaji pri Jelke v galantskom okrese sa našlo dnes večer aj telo 12-ročného dievčaťa. Po objavení telesných pozostatkov 12-ročného chlapca dnes o 13.30 h na mieste vzdialenom cca šesť kilometrov od dejiska stredajšej tragédie, pátrací tím pokračoval v hľadaní 12-ročného dievčaťa.

slovakia

left justify in out

Telo našiel o 19.15 h miestny obyvateľ, ktorý splavoval vodný tok. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Marián Hruška.

"Telo dievčiny sa našlo približne tri kilometre od miesta stredajšej (19.6.) tragédie, ktoré rovnako ako v prípade nájdenia chlapca predtým viackrát označil pes Dnepr zo Špeciálnej kynologickej záchrannej služby Slovakia pod vedením manželov Berekovcov," uviedol hovorca s tým, že oznamovateľ počkal na mieste nálezu až do príchodu príslušníkov HaZZ z Galanty, ktorí sa k tomuto miestu prepravili na záchrannom člne. Vyzdvihli telesné pozostatky dievčaťa a následne ich odovzdali príslušníkom Policajného zboru SR."Týmto bola rozsiahla pátracia akcia na vodnom toku Malého Dunaja ukončená," konštatoval Hruška.

Deti zmizli 19. júna krátko pred 14.30 h pod hladinou Malého Dunaja cca jeden kilometer od vodného mlyna v smere na Potônske.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies