Pátra po totožnosti muža, ktorý sa so zbraňou vyhrážal dievčaťu na zastávke MHD

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 16:47 • 2 min
Pátra po totožnosti muža, ktorý sa so zbraňou vyhrážal dievčaťu na zastávke MHD

BRATISLAVA - Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti muža, ktorý je podozrivý z nebezpečného vyhrážania. Neznámy sa mal 5. mája v čase okolo 22.15 h vyhrážať 17-ročnému dievčaťu na zastávke MHD Stromová v Bratislave.

slovakia

left justify in out

"Po vystúpení na zastávke muž chytil jednu z dievčat za bundu v oblasti chrbtovo–krčnej a zakričal: stojte! Mladistvá po otočení spozorovala v rukách muža predmet pripomínajúci krátku strelnú zbraň, muž sa však rozbehol smerom na ulicu Jaskov rad," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. K zraneniu osôb ani k spôsobeniu majetkovej škody nedošlo.

 

Išlo o muža vo veku približne 25 rokov. Bol strednej postavy a mal krátke vlasy. Na sebe mal čierne oblečenie, na nohách tenisky v bielo-čiernej farbe s bielym nápisom. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu osoby, treba oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona