Pátra po páchateľovi, ktorý prepadol pobočku banky v Bratislave

NETKY.SK • 8 August 2012, 06:07 • 2 min
Pátra po páchateľovi, ktorý prepadol pobočku banky v Bratislave

Pátra po páchateľovi, ktorý prepadol pobočku banky v Bratislave - Krimi Policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia pobočky banky v Bratislave. K lúpeži došlo krátko pred 15.

slovakia

left justify in out

img

Policajti žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia pobočky banky v Bratislave. K lúpeži došlo krátko pred 15.30 h na Čavojského ulici v bratislavskej Karlovej Vsi.
      "Páchateľ pod hrozbou použitia zbrane donútil jednu zo zamestnankýň banky, aby mu vydala finančnú hotovosť," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Bratislave Tatiana Kurucová.
      Zamestnankyňa banky mu z obavy o život a zdravie vydala dosiaľ nevyčíslenú sumu peňazí. "Počas prepadu nebol nikto zranený, v inkriminovanom čase sa v pobočke nachádzala jedna klientka," doplnila Kurucová. Podľa doterajších zistení páchateľ následne z pobočky ušiel na parkovisko, kde nastúpil do auta Škoda Octavia striebornej farby. 
      "Vo vozidle ho už čakala ďalšia osoba, ktorá auto šoférovala," opísala Kurucová. Obidve osoby potom autom unikali smerom na Fadrusovu ulicu, číslo auta zatiaľ nie je známe. Páchateľom je muž vo veku asi 20 až 30 rokov vysoký približne 170 cm. Oblečenú mal bielu košeľu, modré rifle a na hlave mal čiernu šiltovku. Maskovaný bol slnečnými okuliarmi a ozbrojený krátkou guľovou zbraňou. Popis vodiča nie je známy.
      Akékoľvek informácie o páchateľovi či smere úniku môžu ľudia oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies