Pátra po dvoch páchateľoch, 61-ročného muža napadli s kuklami na hlave

NETKY.SK • 30 August 2011, 18:13 • 2 min
Pátra po dvoch páchateľoch, 61-ročného muža napadli s kuklami na hlave

Pátra po dvoch páchateľoch, 61-ročného muža napadli s kuklami na hlave

slovakia

left justify in out

img

Michalovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva voči neznámym páchateľom. Dve kuklami maskované osoby fyzicky napadli v pondelok (29.8.) o 7.30 h v obci Rakovec nad Ondavou (okres Michalovce) 61-ročného muža.
       Podľa slov hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexandra Szabóa 61-ročný Michalovčan po vystúpení z osobného motorového vozidla v nedeľu ráno spozoroval, že k nemu bežia dve kuklami maskované osoby. "Zo strachu nastúpil do auta a uzamkol ho. Jednému z páchateľov sa podarilo otvoriť predné dvere, dostal sa dnu, jednou rukou udieral muža do oblasti tváre a druhou rukou ho bodal nožom do stehna," priblížil Szabó.
      Ako dodal, druhý z páchateľov sa snažil otvoriť ďalšie dvere auta, čo sa mu nepodarilo. Obe maskované osoby následne z miesta ušli. "Poškodenému mužovi spôsobili bodné zranenia a zlomeninu lícnej kosti s predpokladanou dobou liečenia najmenej dva mesiace," uzavrel Szabó.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona