Pato: Manchester United sa ma v poslednej chvíli snažil získať

NETKY.SK • 25 September 2015, 18:56 • 2 min
Pato: Manchester United sa ma v poslednej chvíli snažil získať

SAO PAULO – Podľa slov brazílskeho útočníka Sao Paulo Alexandra Pata sa Manchestru United nepodarilo včas predložiť ponuku na jeho prestup do Premier League.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný Pato vyhlásil, že United sa ho pokúsili získať v posledný prestupový deň, ale podľa jeho slov jeho o tom v tej chvíli nikto neinformoval.

"Dostal som ponuku z Manchestru United dve hodiny pred pred koncom prestupového termínu, ale bolo mi to oznámené až neskôr. Sústredím sa teraz na to, čo je tu," povedal Pato pre brazílsku televíznu stanicu SporTV.

Pato bol počas letnej prestávky tiež spájaný s prestupom do Tottenhamu a Brazílčan pripúšťa, že sa to v budúcnosti ešte môže stať. "Nebudem klamať, samozrejme premýšľam o budúcnosti. Rozprávam sa o tom s mojou rodinou a blízkymi ľuďmi. Hovoríme o tom, čo bude a kde budem nabudúci rok," dodal.

 



"Od záveru sezóny nás delí už len niekoľko mesiacov, avšak ja stále tvrdo pracujem a sústredím sa na Sao Paulo. Neprestanem rozmýšľať o budúcnosti, ale som sústredený na výkony v Sao Paule. Keby som si mohol vybrať, tak by som chcel zostať v Sao Paule, ale to nezáleží iba na mne."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies