Pätnásťročná dcéra šprintéra Tysona Gaya zomrela pri prestrelke

NETKY.SK • 17 Október 2016, 14:50 • 2 min
Pätnásťročná dcéra šprintéra Tysona Gaya zomrela pri prestrelke

LEXINGTON - Pätnásťročná dcéra amerického šprintéra Tysona Gaya utrpela smrteľné zranenie pri prestrelke v meste Lexington v štáte Kentucky. Trinity okamžite previezli do nemocnice, kde ťažkým zraneniam podľahla.

slovakia

left justify in out

"Som zmätený," vyhlásil Tyson Gay pre televízny kanál Lex 18. "Je to šialené. Netuším, čo sa stalo." Podľa polície streľbu začali z dvoch vozidiel. Posádku jedného už zatkli, pasažieri druhého vozidla sú na úteku.

 

Gay sa zúčastnil na predchádzajúcich troch olympiádach a v roku 2012 v Londýne získal striebro v štafete na 4 x 100 m, pre dopingovú aféru mu však medailu neskôr odobrali.

 

Ďalší dvaja podozriví zo smrti Gayovej dcéry

 

Dvoch nových podozrivých zadržali vyšetrovatelia tragickej smrti 15-ročnej dcéry amerického šprintéra Tysona Gaya Trinity. Previezli ju do nemocnice, kde podľahla vážnym poraneniam krku. Podľa svedkov sa na mieste strhla prestrelka medzi dvoma vozidlami. Polícia vypátrala obe vozidlá. 


Podľa správy úradov sú medzi zadržanými 38-ročný Chazerae Taylor a jeho 19-ročný syn D'Markeo, obvinili ich z neodôvodneného ohrozovania. Dvadsaťjedenročný Dvonta Middlebrooks sa od nedele zodpovedá za rovnaký delikt v kombinácii s ozbrojovaním. Polícia tvrdí, že viackrát vystrelil.


Trinity Gayová išla v stopách svojho slávneho otca, atletike sa venovala na lexingtonskej strednej škole. "Nezvládla to. Som zdrvený. Len nedávno bola u mňa na jesenných prázdninách. Šialené, neviem, čo sa tam vlastne stalo," povedal Gay na ceste do Lexingtonu pre miestnu televíznu stanicu LX 18, citoval ho The Guardian.

 

Matka mladej obete Shoshana Boydová pre New York Daily News vyhlásila: "Bola v tom úplne nevinne. Chcem, aby ľudia prestali po sebe strieľať a uvedomili si, komu ubližujú. Môže na to doplatiť hocikto. Nevedia pochopiť, ako veľmi ubližujú niekomu, kto za nič nemôže."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies