Pätica Slovákov na MEJ do Rotterdamu

NETKY.SK • 9 August 2013, 17:48 • 2 min
Pätica Slovákov na MEJ do Rotterdamu

BRATISLAVA - Na budúcotýždňových majstrovstvách Európy juniorov v boxe sa v holandskom Rotterdame predstaví aj päť mladých slovenských reprezentantov. Dôveru dostali Viliam Tankó v kategórii do 52 kg, Zsolt Osaďan v "päťdesiatšestke", Marek Peller do 69 kg, Róbert Rácz v hmotnosti do 75 kg a Michal Urban do 91 kg.

slovakia

left justify in out

"Naša výprava pod vedením trénera Pavla Hlavačku odcestuje v sobotu 10. augusta z Viedne do dejiska kontinentálneho šampionátu. Verím, že chlapci zabojujú a dosiahnu dobré výsledky," uviedla generálna sekretárka Slovenskej asociácie boxerov amatérov (SABA) Eleonóra Orbanová.

Úvodné vyraďovacie boje sú na programe od pondelka do stredy (12. - 14. 8.), štvrťfinále je vo štvrtok 15. augusta, semifinále o deň neskôr a MEJ v Rotterdame vyvrcholia finálovými duelmi v sobotu 17. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies