Pätica mužov v Rakúsku kradla sladkosti za stovky eur, ušli na Slovensko

NETKY.SK • 8 November 2016, 18:03 • 2 min
Pätica mužov v Rakúsku kradla sladkosti za stovky eur, ušli na Slovensko

ZUMDORF - Piati muži, ktorí sa v supermarkete v obci Zurndorf v rakúskej spolkovej krajine Burgenland pokúsili v pondelok o krádež čokoládových výrobkov a iných sladkostí za stovky eur, ušli z miesta činu na aute, ktorým zamierili najskôr v protismere na diaľnicu A6 a napokon na Slovensko.

slovakia

left justify in out

Mužov vo veku 22-25 rokov, ktorých už rakúske orgány dobre poznajú z predchádzajúcej trestnej činnosti, vypátrali slovenskí policajti, informoval dnes rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.

 

Na zlodejov upozornila pokladníčku jedna zo zákazníčok. Pokladníčka za nimi vybehla až na parkovisko pred supermarketom, kde sa práve chystali ukradnutý tovar preložiť z dvoch nákupných vozíkov do auta. Ten však napokon nechali na mieste, nasadli do vozidla a veľkou rýchlosťou ušli z miesta činu.

 

Zlodejov prenasledovali posádky troch vozidiel rakúskej polície, avšak vzhľadom na riziko ohrozenia iných účastníkov cestnej premávky napokon nezasiahli.

V Rakúsku čaká päticu mužov, ktorá zostáva na slobode, ďalšie trestné stíhanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies