Pätica bývalých a súčasných reprezentantov podporila vo voľbe (SZĽH) Kohúta

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 16:35 • 2 min
Pätica bývalých a súčasných reprezentantov podporila vo voľbe (SZĽH) Kohúta

BRATISLAVA - Päťčlenná skupina bývalých a súčasných reprezentantov podporila vo štvrtkovej voľbe prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martina Kohúta.

slovakia

left justify in out

Verejnú výzvu delegátom mimoriadneho kongresu adresovali v pondelok Marián Hossa, Marián Gáborík, Peter Bondra, Oto Haščák a Luboš Bartečko. Jediným protikandidátom Kohúta v prezidentskej voľbe je Tibor Turan.

 

Na Kohútovu stranu sa po oznámení kandidatúry postavilo aj hnutie okolo ďalšieho bývalého hráča Richarda Lintnera, vrátane Ľubomíra Višňovského. "My, dolupodpísaní, vyhlasujeme, že podporujeme riešenia, ktoré ponúka kandidát na prezidenta SZĽH, pán Martin Kohút. Sme presvedčení, že z dvoch možností, ktoré majú delegáti nadchádzajúceho kongresu SZĽH v ponuke, je táto jediná, ktorá vytvorí všetky predpoklady na úspešné fungovanie SZĽH," uviedli vo výzve menovaní bývalí i súčasní hokejisti. TASR informoval ich mediálny zástupca Richard Fides.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona